SİVAS / HAFİK - Hafik Halk Eğitimi Merkezi

Hafik Halk Eğitimi Merkezi

Adres
Hafik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Fatih Mahallesi Osmanbey Cad. Hükümet Konağı Kat4
Vizyon
Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen ; bir MERKEZ olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Akademik Başarımız:İlçemizde Özel Dershane olmadığından Hafik Lisesinde ve Ortaokul öğrencileri sınavlara hazırlamaya yönelik kurslar açılmıştır. Sosyal Kültürel Sınavlara hazırlama kursları açılmaktadır. Böylece Akademik başarıya katkı sağlanmaktadır.
Öğretim Şekli :Tam Yıl Tam gün
Ulaşım
Sivas-Erzincan Karayolunda Sivas´a 37 km uzaklıkta bulunmaktadır.Her saat başı Sivas-Hafik Minibüsleri çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
Hafik, Sivas İlinin doğusunda, Kızılırmak havzasında, Sivas-Erzincan karayolu üzerinde kurulmuştur.2.382 km yüzölçümüne sahip, Tarihi çok eskilere dayanan, kültürel özellikle gölleri ve ormanlık arazisiyle doğal zenginliği bol, şirin bir ilçemizdir. 2012 Yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonucuna göre : Hafik :9.131, Merkez İlçe Nüfusu: 2.887, Belde-Köy Nüfusu :6.244’dür. Kırsal alanda geleneksel yaşantı büyük ölçüde devam etmektedir
Hafik İlçesi, Sivas-Erzincan Karayolunda Sivas´a 37 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Taekwondo, Wu shu, Güreş, Badminton ve Futbol